Різдвяні ярмарки продуктів відкрились у Києві (АДРЕСИ)

Де торгуватимуть у столиці в неділю

У Києві в неділю, 25 грудня, стартували сільськогосподарські продуктові ярмарки. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської державної адміністрації.

За даними мерії столиці, продуктові ярмарки працюють у кількох районах Києва. У Київській міській державній адміністрації оприлюднили перелік локацій, де торгуватимуть у столиці на Різдво.

В неділю, 25 грудня, у Києві працюють продуктові ярмарки за наступними адресами:

·       Голосіївський район: вул. Самійла Кішки (в межах вулиць Юлії Здановської та Василя Касіяна);

·       Дніпровський район: вул. Сулеймана Стальського (в межах вулиць Райдужної та Старосільської);

·       Печерський район: вул. Джона Маккейна (в межах вулиць Іоанна Павла II та Дмитра Дорошенка);

·       Оболонський район: проспект Володимира Івасюка, 40-42;

·       Шевченківський район: вул. Татарська, 32-38.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві під новорічні свята розпочали роботу ярмарки із продажу натуральних хвойних дерев. Ялинкові базари у столиці працюватимуть до 31 грудня. Окрім того, в Києві почали контролювати законність продажу хвойних дерев у столиці. Це робитимуть інспектори благоустрою. Усі натуральні ялинки та сосни мають бути чиповані або мати бирку з усією інформацією про походження хвойного дерева.

Нагадаємо, у Києві хвойні дерева намагаються захистити від викрадення та обробляють хімічною речовиною. У столиці напередодні Нового року та Різдва Христового комунальники обробляють зелені красуні репелентами. На вулиці ця речовина не завдає ніякої шкоди, але якщо таку ялинку або сосну занести до приміщення репеленти почнуть виділяти стійкий неприємний запах. Це негативно впливає на стан здоров’я.

Читайте також, яка вартість хвойних дерев на ялинкових ярмарках у Києві.

Читайте также