Важливий для Києва та Київської області міст відкрили для транспорту (ФОТО)

Шляхопровід покращить транспортне сполучення кількох регіонів

У Чернігівській області відкрили для руху транспорту шляхопровід поблизу Ніжина. Про це повідомили у Державному агентстві відновлення та розвитку інфраструктури України, передають "Коментарі".

За даними відомства, це вже шостий відновлений у Чернігівській області міст, який був зруйнований під час повномасштабного вторгнення російських окупантів у лютому 2022 року. Міст важливий для покращення транспортного сполучення центральних районів Чернігівської області з рештою громад, а також Київською і Сумською областями. Шляхопровід розвантажить місцеві дороги від транзиту вантажівок та пасажирського транспорту.

"Довжина штучної споруди через залізничні колії – 60 метрів, дорога має дві смуги руху. Від часу деокупації області проїзду тут не було зовсім. Улітку цього року почали розбирати завали зруйнованого шляхопроводу. Звели нові опори, влаштували монолітну прогонову будову, нанесли всі шари дорожнього покриття, встановили мостове огородження, відремонтували підходи до шляхопроводу, встановили дорожні знаки", — розповіли у Державному агентстві відновлення та розвитку інфраструктури України.


Нагадаємо, у Київській області планують ввести в експлуатацію два мости. До кінця року планують ввести в експлуатацію два мости, що були пошкоджені під час бойових дій: Перемога – Баришівка та Корніївка – Недра – Згурівка – Березань.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві відкрили для проїзду автомобільного транспорту та трамваїв Дегтярівський шляхопровод. Дегтярівський міст був побудований у 1963 році і з тих пір його капітально не ремонтували. Об’єкт перебував в аварійному стані. Мостовики розібрали конструкції споруди, фундамент та замінили на нові з покращеними характеристиками. Пропускна спроможність мосту збільшилась до 45 тисяч автомобілів на добу.

Дивіться відео, як з аеропорту Борисполя попри закрите небо вилетів пасажирський літак.

Читайте також, що на трасі Бориспіль-Маріуполь відкрили важливий міст.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися