Київська ГЕС отримає сучасний захист від дронів окупантів

Що відомо про замовлення обладнання з тендеру

На Київській гідроелектростанції розпочнуть облаштування сучасного протидронового захисту. Про це йдеться в оприлюдненому в електронній системі публічних закупівель Prozorro тендері, передають "Коментарі".

Замовником робіт для Київської ГЕС філії "Каскад Київських ГЕС і ГАЕС" виступає Приватне акціонерне товариство "Укргідроенерго". Згідно з умовами тендеру, підрядник до кінця цього року має виконати зведення огорож, монтаж поручнів і захисних засобів, а також встановити протидроновий захист на енергетичному об’єкті.

Аукціон відбувся наприкінці грудня. Участь в тендері брало лише одне підприємство, яке й визнали переможцем. Це Приватне акціонерне товариство "Укрсталь конструкція". За виконані роботи на Київській ГЕС підряднику заплатять понад 11,8 мільйонів гривень.

Нагадаємо, Державне бюро розслідувань витратить мільйони на обслуговування автомобілів та офісу у Києві. За послуги з комплексного обслуговування адміністративної будівлі та прилеглої території готові заплатити майже 3,4 мільйони гривень, за обслуговування автомобілів — 1,2 мільйони гривень. Обидва аукціони призначені на 15 січня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Господарський суд Києва відкрив провадження за позовом Національного агентства з питань запобігання корупції про визнання недійсними договорів щодо оренди землі під штрафмайданчики поліцією. В діях посадовців столичної поліції виявили ознаки злочину, а саме — розтрату чужого майна шляхом зловживання службовим становищем, вчинену в особливо великих розмірах. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у Києві витратять мільйони гривень на десятки скляних зупинок.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися