У Києві оголосили пошук підрядника для будівництва дуже дорогого укриття

Що відомо про умови тендеру та вартість будівельних робіт

У Києві витратять десятки мільйонів на будівництво укриття в одній зі шкіл Оболонського району столиці. Про це йдеться в оприлюдненому в системі публічних закупівель Prozorro тендері, передають "Коментарі".

За умовами тендеру, на будівництво укриття подвійного призначення із захистом від радіації у столиці готові витратити понад 46 мільйонів гривень. Замовником послуг є Управління освіти Оболонської районної у Києві державної адміністрації. Мова йде про будівництво укриття Навчально-виховного комплексу "Спеціалізована школа І ступеня з поглибленим вивченням англійської мови-дошкільний навчальний заклад "Перша Ластівка". Навчальний заклад розташований по вулиці Героїв полку "Азов" (до перейменування — вулиця Малиновського Маршала), 30-А. 

Переможець тендеру має виконати замовлення до кінця 2025 року. Аукціон відбудеться наступного тижня. Початок торгів — 19 лютого.

Окрім того, у Києві розпочнуть реконструкцію мосту біля станції метро "Дарниця". Масштабні ремонтні роботи споруди цього року заплановані на перетині вулиці Будівельників із Броварським проспектом і "червоною" лінією метро. 

Нагадаємо, у Києві виставили на аукціон землю під розміщення автостоянки та паркінгу. Земля площею понад три тисячі квадратних метрів знаходиться у Дніпровському районі столиці. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві продадуть землю під будівництво ТРЦ. Земельна ділянка площею майже тисячу квадратних метрів знаходиться у Голосіївському районі столиці. Ще одну земельну ділянку в цьому районі Києва продадуть з аукціону під розміщення гаражів.

Читайте також, що у Києві витратять десятки мільйонів на ремонт Північного мосту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ККК

18 лютого 2024, 11:46

Лозунг украины: Воровство, воровство и еще раз воровство! По другому не умеем! Ничего не можем кроме воровства! И за это воевать?!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися