На кільцевій дорозі у Києві прискорилось будівництво естакади (ФОТО)

Як тривають будівельні роботи

На перетині вулиць Богатирської та Полярної будівельники прискорили темп роботи зі спорудження естакади Великої кільцевої дороги. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію очевидців.

Мова йде про будівництво автомобільних з’їздів зі сторони гіпермаркету "Епіцентр". Тут завершують бетонування шляхопроводу.

"Вже готовий наскрізний пішохідний перехід зі сторони Героїв Дніпра, зливостоки, місця для відбійника та ліхтарів. Ще трохи і добудують. Дуже швидко, реально", — йдеться у коментарі до оприлюднених фото.

Проєкт з реконструкції естакади на перетині вулиць Богатирської та Полярної у Києві завершили майже рік тому. Транспортну розв’язку "неповний лист конюшини" будують на перетині двох магістралей. Пропускна спроможність транспортного вузла прогнозується у понад 11 тисяч автомобілів на годину.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві виявили незаконну перемогу в тендері щодо реконструкції Шулявського мосту. Були замовлені будівельні роботи для транспортної розв’язки на перетині проспекту Перемоги з вулицею Гетьмана. Вартість робіт оцінили у понад мільярд гривень. Цю суму переможець тендеру отримав за виконані роботи на початку 2024 року. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, мости у Києві через річку Дніпро можуть рухнути у будь-яку мить. Серед найбільш аварійних — Південний міст, міст Патона та міст Метро. Нещодавно стало відомо, що Північний міст у Києві закриють на ремонт. На будівельні послугицієї споруди готові витратити десятки мільйонів гривень.

Читайте також про ремонт аварійних станцій метро у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися