На рекламу туризму в Чорнобилі витратять мільйони гривень

Що відомо про замовлення та підрядника

Держпідприємство "Центр організаційно-технічного і інформаційного забезпечення управління Зоною відчуження" для збільшення туристичного потоку замовило рекламні послуги на майже два мільйони гривень. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на тендер у системі Prozorro.

Під час аукціону переможцем тендеру стало ТОВ "НФ Комунікаційна агенція". Підряднику замовили рекламні послуги на 1,98 мільйони гривень. За ці гроші компанія має реалізувати концепцію зв’язків з громадськістю в рамках ревіталізації Чорнобильської зони. Під час рекламної кампанії будуть формувати громадську думку про Чорнобиль як світову історичну пам’ятку та туристичну локацію. Планують таким чином до кінця року збільшити кількість туристів у Чорнобильській зоні до 10 тисяч. Рекламувати Чорнобиль будуть для українських та іноземних громадян, а також для туристичних компаній.

На розробку PR-концепції Чорнобильської зони витратять понад 200 тисяч гривень, а на її втілення — 1,34 мільйони гривень. Ще у 437 тисяч гривень обійдеться контент-план для соціальних мереж.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що бюджет Києва з початку року отримав 46,6 мільйони гривень туристичного збору, що майже на 12 мільйони гривень більше, ніж у 2020 році. Туристична галузь у Києві поступово виходить із кризи, яку спричинила пандемія коронавірусу. Зокрема, цього року столицю відвідали пів мільйони іноземних туристів та понад 1,2 мільйона — внутрішніх. Найбільше іноземців відвідали Київ з Німеччини, США, Туреччини, Ізраїлю та Білорусі.

Нагадаємо, середній турист залишає в Києві за добу від 300 до 500 доларів. Це проживання в готелі, це їжа, це концерти, проведення часу.

Читайте також, що Київ посів перше місце у рейтингу Forbes з легкості ведення бізнесу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися