У Києві ще один перевізник погодився з новими стандартами

Подробиці розповіли у мерії столиці

У Києві ще один перевізник погодився із новими стандартами роботи у столиці. Про це розповів заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Костянтин Усов, передають "Коментарі".

За його словами, перевізник "Універсал Транс", який підписав зі столичною владою додаткову угоду. Це одна з компаній, яка відмовлялась приймати нові стандарти перевезень у Києві, зазначив Усов. Заступник мера Києва повідомив, що перевізник підписав додаткові угоди з владою столиці по всіх своїх маршрутах.

"Компанія намагалась заборонити мерії перевіряти свої 248 транспортних засобів, але програла в апеляційному суді. Отже, ще один великий гравець на ринку перевезень Києва визнав за собою зобов’язання, які місто встановлює щодо пасажирських перевезень", — заявив заступник голови КМДА.

На його думку, підписання угоди з цим перевізником доводить, що нові стандарти перевезень у Києві сприйняті більшістю гравців на ринку.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що столична влада розірве договори ще з чотирьома перевізниками та приберуть з вулиць Києва 76 маршруток. Такі санкції застосували до тих перевізників, які отримали дозволи на перевезення пасажирів внаслідок фальсифікації документів під час конкурсу.

Нагадаємо, у Києві залучать позику на 39 мільйонів доларів, щоб продовжити лінію швидкісного трамвая від центрального залізничного вокзалу до станції метро "Палац спорту". Під час будівництва лінії швидкісного трамвая планують провести реконструкцію вулиці за маршрутом транспорту.

Читайте також, коли у Києві зростуть ціни на проїзд у громадському транспорті.

Джерело: https://t.me/usov_ua/221


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися