На березі Дніпра у Києві будують величезний гіпермаркет (ВІДЕО)

Новий торгівельний центр з’явиться на Березняках

У Дніпровському районі Києва поблизу Дарницького мосту тривають будівельні роботи зі зведення нового гіпермаркету мережі "Епіцентр". Як виглядає у лютому споруда, яка з’явиться на Березняках, на відео з висоти пташиного польоту показав блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

На Березняках на величезній території триває будівництво нового "Епіцентру". Торговий центр розташований на земельній ділянці площею понад чотири гектари. У попередньому відео блогер Сергій Мухлинін зазначав, що земля знаходиться у власності мережі будівельних гіпермаркетів "Епіцентр К".

"У Дніпровському районі Києва поблизу Дарницького мосту продовжуються будівельні роботи з будівництва нового гіпермаркету мережі "Епіцентр". Як виглядає у лютому будівля, яка з'явиться на Березняках, на відео з висоти пташиного польоту", — прокоментував нові кадри блогер.


Нагадаємо, зазирнути на будівництво чергового мегамолу у Києві можна з висоти пташиного польоту. Дивіться відео зведення величезного ТРЦ Ocean Mall на Либідській площі у столиці.

Торік у Києві відкрили Respublika Park — один з найбільших торгових центрів у Європі, який знаходиться на Великій окружній дорозі. Площа торговельно-розважального центру Respublika Park на Теремках складає 300 тисяч квадратних метри, з яких 135 тисяч квадратних метрів призначена під оренду. Дивіться на ТРЦ Respublika Park на відео з висоти.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дніпровському районі Києва триває реконструкція торговельного центру "Дитячий світ". Об’єкт розташований поблизу метро "Дарниця" на вулиці Малишка. Під час капітального ремонту планують максимально зберегти оригінальний фасад ТЦ, зроблений у стилі модерн.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися