Київ попри війну здійснив чергове погашення зовнішнього боргу, — Кличко

Мер столиці розповів про економічну ситуацію

Попри війну в Україні й складну економічну ситуацію Київ виконує взяті на себе зобов'язання, залишаючись стабільним та передбачуваним партнером для іноземних інвесторів. Про це заявив мер столиці Віталій Кличко, передають "Коментарі".

"13 червня українська столиця за графіком здійснила чергове погашення зовнішнього боргу міста (облігації участі в кредиті PBR Kyiv Finance Plc) в сумі 28,8 млн доларів США. А також — виплату піврічного купону в сумі 2,2 млн доларів США", — заявив Кличко.

Голова Київської міської державної адміністрації також додав, що влада Києва співпрацює і з Міністерством фінансів, і з Національним банком України, з іноземними партнерами. Кличко подякував всім інвесторам, які вірять в Україну та вірять у Київ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві підприємці змінили вивіски через санкції та продовжували працювати в Україні, а зароблені гроші в мережі ресторанів переказували в Росію. Детальніше про цю схему — за посиланням.

Нагадаємо, у Києві два білоруські підприємства ДП "АвтоМАЗ Україна" та ТОВ "З іноземними інвестиціями "Торговий Дім "МАЗ-Україна" перейшли в управління національного агентства "АРМА". Подробиці — в нашому матеріалі. 

Читайте також, що у Києві заарештували сотні вагонів ексміністра оборони України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися