Нові зупинки поїздів кільцевої електрички можуть відкрити у Києві

Що відомо про покращення якості перевезень пасажирів

"Укрзалізниця" веде діалог з інвесторами щодо облаштування та відкриття нових зупинок кільцевої електрички. Про це заявили у фан-спільноті Київської кільцевої електрички в Telegram, передають "Коментарі".

"УЗ готова переробити розклад під дві додаткові зупинки (назвемо їх Либідською та Оболонською), але інвестувати у створення платформ декілька мільйонів гривень наразі не планує, водночас комунікує щодо цього з ТРЦ та ЖК безпосередньо поруч із мікрорайонами коло Либідської та Оболоні. Будемо тримати в курсі, а раптом таки вийде", — йдеться в повідомленні.

Водночас, про те, що в "Укрзалізниці" планують відкрити ще кілька станцій для зручності пасажирів повідомляли ще наприкінці 2022 року. Зупинки кільцевої електрички "Либідська" та "Оболонь" облаштують у Києві до кінця 2023 року, заявили тоді у цьому Telegram-каналі. Вже після публікації новини з фан-спільноти кільцевої електрички звернулися до редакції порталу "Коментарі", щоб уточнити, що пожартували про відкриття нових станцій в столиці. Тож поки що невідомо, наскільки серйозно ставитися до знов оприлюдненою інформації щодо нових станцій кільцевої електрички у Києві. Офіційної інформації з боку "Укрзалізниці" з цього питання немає.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві внесли зміни до деяких маршрутів комунального транспорту. У столиці подовжили маршрут тролейбуса № 36 "Вул. Північна – станція метро "Святошин" та внесли зміни в автобусний маршрут № 97К "Масив Новобіличі – вул. Академіка Єфремова". На цих маршрутах також збільшили кількість рухомого складу.

Нагадаємоу Києві через ремонтні роботи змінили графік роботи трамваїв. В робочі дні у столиці трамваї №16 працюють за скороченим режимом. Дорожники виконують роботи із заміни трамвайних колій на вулиці Героїв Дніпра. Ремонтні роботи триватимуть до 28 квітня. 

Читайте також, що з Києва вперше з початку повномасштабної війни відновили рейси поїздів на Донбас.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ККК

23 квітня 2023, 19:26

В Киеве могут открыть космодром, а могут и не открыть. Украина может стать сверхдержавой, а может и не стать. Нахуй писать новости о том чего нет?! Не о чем писать? Так молчите и так вранье на вранье, достали уже!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися