У Києві побудують новий медичний комплекс

Подробиці розповіли у мерії

У Києві визначилися з переможцем інвестиційного конкурсу з будівництва нового медичного закладу. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської державної адміністрації.

За даними столичної мерії, приватний медичний комплекс буде розташований у Шевченківському районі Києва на вулиці Зоологічній, 3 на площі понад один гектар. Збудувати лікарню протягом семи років має ТОВ "Інститут клітинної терапії".

Зараз на земельній ділянці розташовані об’єкти комунальної власності. Знести нежитлові будівлі площею майже 2,5 тисячі квадратних метрів доручено інвестору за власний кошт. Новий медичний комплекс міститиме палатне відділення на понад 8,7 тисячі квадратних метрів, пункт швидкої допомоги, паркінг та амбулаторно-поліклінічний заклад на понад 8 тисяч квадратних метрів. Будівництво замовила в інвестора "Київська міська клінічна лікарня № 18". Вартість інвестиційного проєкту поки що невідома.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві майновий комплекс державного підприємства "Електронмаш" став приватною власністю. Під час онлайн-аукціону завод продали у 14,5 раза дорожче від стартової ціни. У торгах, які тривали кілька годин, брали участь 22 компанії. Стартова ціна торгів була визначена у розмірі 66,7 мільйона гривень. Аукціон відбувався у три етапи. Переможцем за результатами торгів визнали ТОВ "Лортен Груп". Це підприємство отримало майновий комплекс "Електротяжмашу" за 970 мільйонів гривень. Завод "Більшовик" продали лише на 40 мільйонів гривень дорожче.

Читайте також про контрасти руїн і новобудов у центрі Києва, їх можна побачити з висоти.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися