У Київському метрополітені розповіли про планові ремонтні роботи

Де роботи ще тривають

У Київському метрополітені протягом тижня проводили планові ремонтні роботи, частина з них досі тривають. Про це розповіли у комунальному підприємстві, передають "Коментарі".

За даними перевізника, у столичному метро замінили 87 метрів рейок, майже три десятки брусів та понад сорок шпал. Київський метрополітен також розпочав ремонт ескалатора на станції "Контрактова площа". Окрім того, триває капітальний ремонт ескалаторів на пересадці "Золоті ворота" – "Театральна".

Пасажирам столичного метрополітену нагадали, що під час повітряної тривоги рух поїздів наземними ділянками призупиняється. Водночас підземні станції працюють цілодобово як укриття. Лише за останній тиждень київська підземка перевезла понад три мільйони пасажирів, з них майже третина – пільговики.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що наразі станція метро "Гідропарк" зачинена, тож столичні комунальники вирішили розпочати ремонтні роботи у підземному переході поблизу Венеціанського мосту. Під час виконання ремонтних робіт частково обмежили рух транспорту на автомобільному шляху на Венеціанський міст, а також на Броварському проспекті. Обмеження ввели до 1 липня.

Нагадаємо, у Києві торгівельні кіоски малих архітектурних форм (МАФи), що розташовані біля станцій метро та перешкоджають доступу до укриттів, перенесуть на інші локації. Підприємцям запропонують інше місце для торгівельної діяльності. Якщо бізнесмени не перенесуть МАФи самостійно, їх демонтують столичні комунальники та доставлять споруди на штрафмайданчик.

Читайте також, що у Києві обмежили рух приватних автомобілів Південним мостом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися