На Броварському проспекті частково обмежили рух транспорту (СХЕМА)

Водіїв попередили про обмеження

У Києві на Броварському проспекті частково обмежили рух транспорту через ремонтні роботи. Про це водіїв попередили в комунальній корпорації "Київавтодор", передають "Коментарі".

Наразі станція метро "Гідропарк" зачинена, тож столичні комунальники вирішили розпочати ремонтні роботи у підземному переході поблизу біля Венеціанського мосту. Зараз першочергові відновлювальні роботи виконують працівники комунального підприємства "Київавтошляхміст".

Під час виконання ремонтних робіт частково обмежили рух транспорту на автомобільному шляху на Венеціанський міст, а також на Броварському проспекті. Обмеження ввели до 21:00 п’ятниці, 1 липня.

Днями на частині Володимирського узвозу відкрили рух для автомобільного транспорту оновленою ділянкою. Ремонтні роботи тут розпочали торік. На іншій частині Володимирського узвозу триває укладання бруківки та заливка швів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві торгівельні кіоски малих архітектурних форм (МАФи), що розташовані біля станцій метро та перешкоджають доступу до укриттів, перенесуть на інші локації. Підприємцям запропонують інше місце для торгівельної діяльності. Якщо власники не перенесуть МАФи самостійно, їх демонтують столичні комунальники та доставлять споруди на штрафмайданчик.

Читайте також, що у Києві обмежили рух приватних автівок Південним мостом.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися