У Подільському районі Києва триває ремонт доріг (ФОТО)

Де ведуться роботи

У Києві триває ремонт доріг та прибирання вулиць в Подільському районі. Про це повідомили у Подільській районній державній адміністрації, передають "Коментарі".

Столичні комунальники вже виконали низку робіт з ремонту та прибирання вулично-дорожньої мережі. Зокрема, ручне та механізоване прибирання завершили на Контрактовій площі, а також на вулицях Сирецькій, Набережно-Луговій та Волоській. На Володимирському узвозі триває укладання бруківки та заливки швів.

Днями на частині Володимирського узвозу відкрили рух для автомобільного транспорту оновленою ділянкою. Ремонтні роботи тут розпочали торік. Минулого року на Володимирському узвозі оновили гранітну бруківку на площі 1,6 тисячі квадратних метрів. Окрім того, наразі у Києві тривають ремонтні роботи на вулицях Ентузіастів та Льва Толстого. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві торгівельні кіоски малих архітектурних форм (МАФи), що розташовані біля станцій метро та перешкоджають доступу до укриттів, перенесуть на інші локації. Відповідне рішення ухвалила Рада оборони столиці. Підприємцям запропонують інше місце для торгівельної діяльності. Якщо власники не перенесуть МАФи самостійно, їх демонтують столичні комунальники та доставлять споруди на штрафмайданчик.

Читайте також, що у Києві обмежили рух приватних автівок Південним мостом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися