У Києві посилили протиповітряну оборону: що відомо

Про захист столиці від повітряних загроз розповів мер

Столиця отримала нове обладнання протиповітряної оборони для захисту енергетичних об'єктів від повітряних атак російських окупантів. Про це Київський міський голова Віталій Кличко заявив в ефірі телеканалу "Київ", передають "Коментарі".

"Була нарада з військовими, де я зробив великий акцент – нам вкрай важливо захистити наші об’єкти енергопостачання в нашому місті. На це звернули особливу увагу. Мене військові запевнили, що зараз нове обладнання протиповітряної оборони надійшло в столицю. Небо буде більш захищене. Сподіваємось, що атак та провокацій з дронами-камікадзе та ракетами вже не буде відбуватися”, – сказав Кличко.

Київський міський голова також повідомив, що фахівці компанії "Укренерго" сподіваються ліквідувати наслідки ворожих атак на енергосистему Києва протягом двох-трьох тижнів. Поки що у Києві існує значний дефіцит електроенергії. Кличко раніше заявляв, що Київ очікує на сучасну систему захисту від ударних дронів-камікадзе.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві та Київській області графік відключень електроенергії планують збільшити на дві години. Нові графіки відключень електропостачання підготують протягом одного-двох днів. Енергетики вже попередили, що обмеження електропостачання введуть до шести годин.

Нагадаємо, новий начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко під час робочої зустрічі з головами оборонних відомств обговорив питання зупинки транспорту у Києві під час повітряної тривоги

Читайте також, як під час нічної атаки російських окупантів у Київській області знищили кілька дронів-шахедів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися