На трасі Київ – Овруч готують до відкриття важливий міст

Коли відкриють відремонтовану переправу та де

У Київській області відремонтований зруйнований внаслідок бойових дій міст на трасі Київ – Овруч відкриють у травні. Про це повідомили у Службі відновлення і розвитку інфраструктури в регіоні, передають "Коментарі".

За даними відомства, зараз завершують роботи на мосту на дорозі Р-02 у Вишгородському районі Київської області на трасі Київ – Іванків – Овруч.

"Після деокупації регіону транспортне сполучення налагодили збудувавши тимчасову переправу. Зруйновані конструкції мосту демонтували та розпочали капітальний ремонт. Наразі роботи на мосту через річку Таль вже на фінішному етапі", — заявили у Службі відновлення і розвитку інфраструктури в Київській області.

Проїзну частину мосту та підходи вже заасфальтовано. Дорожникам залишилось влаштувати бар’єрне огородження та виконати заходи з організації безпеки дорожнього руху. У травні рух мостом буде відкрито. Точна дата відкриття мосту на трасі Київ – Овруч поки що невідома.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в селищі Іванків у Вишгородському районі Київської області через розмиття дамби затопило вулиці, житлові будинки та важливий переїзд на трасі Київ — Овруч. У зв'язку з погодними умовами та підняттям рівня води у річці Тетерів ситуація ускладнилась. Переїзд на трасі Київ — Овруч, що забезпечує проїзд через річку з смт Іванків у напрямку столиці, повністю перекрито. До ліквідації стихійного лиха залучили військових.

Нагадаємо, у Києві пропонують мотивувати киян та мешканців столиці у покращенні екології безкоштовним проїздом у метро. Столичній владі пропонують встановити на станціях Київського метрополітену автомати з прийому пластикової тари в обмін на придбання квитка на проїзд. 

Окрім того, у Києві розглядають кілька варіантів щодо покращення транспортного сполучення з Биковнею. Зокрема, у столиці планують продовжити "червону" лінію метро та запустити новий автобусний маршрут зі станції метро "Лісова".

Читайте також, що оплата за проїзд у Києві радикально зміниться.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися