На трасі Київ — Чоп триває капітальний ремонт важливого мосту (ФОТО)

Як тривають ремонтні роботи на споруді

На автомобільній трасі Київ — Чоп триває капітальний ремонт важливого мосту. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України.

За даними відомства, триває капітальний ремонт пошкодженого на початку повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну мосту на трасі міжнародного значення Київ – Чоп. Зараз дорожники готують до влаштування нового покриття перший проїзд мосту поблизу села Царівка. Роботи з капітального ремонту ведуться в Житомирській області.

Переправа через річку Дубовець на одній з ключових магістралей Київ-Чоп була пошкоджена вибухами торік у лютому, але повністю не втратила спроможність пропускати транспорт. Капітальний ремонт мосту розпочали минулого року.

Зараз на мосту на трасі Київ-Чоп виконують такі роботи:

·       влаштування дорожнього покриття на підходах до мосту;

·       шліфування бетону на основному проїзді для нанесення гідроізоляції;

·       ремонт опори та прогону знизу споруди.

Роботи проводять поетапно, щоб не сповільнювати рух дорогою міжнародного значення. Після відновлення першої половини мосту перенаправлять туди транспорт та розпочнуть ремонт сусіднього проїзду. Агентство відновлення оприлюднило фото, як тривають ремонтні роботи на трасі Київ-Чоп.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві нагадали владі про "забуте" будівництво станції метро Сирецько-Печерської лінії Київського метрополітену. Автор петиції вимагає розпочати будівництво станції метро "Герцена-Загорівська". За його словами, район Загорівщини зазнає активної забудови, мотоциклетний завод вже перетворено на найбільший IT-кластер України та активно забудовується житловою забудовою та комерційною інфраструктурою. Саме час почати будівництво та розробку проєктної документації відкладеної станції метро по вулиці Герцена, вважає автор петиції.

Нагадаємо, у Києві пропонують мотивувати киян та мешканців столиці у покращенні екології безкоштовним проїздом у метро. Столичній владі пропонують встановити на станціях Київського метрополітену автомати з прийому пластикової тари в обмін на придбання квитка на проїзд. 

Окрім того, у Києві розглядають кілька варіантів щодо покращення транспортного сполучення з Биковнею. Зокрема, у столиці планують продовжити "червону" лінію метро та запустити новий автобусний маршрут зі станції метро "Лісова".

Читайте також, що поблизу станцій метро у Києві знесли МАФи та облаштовують сквери.

Читайте также