У Києві значно покращили проїзд: подробиці (ФОТО)

На кількох вулицях столиці завершили ремонт доріг

У Києві на двох вулицях у столиці закінчили капітальні ремонти, які розпочали у торік, однак призупиняли через повномасштабне вторгнення російських окупантів. Про це розповіли в комунальній корпорації "Київавтодор", передають "Коментарі".

За даними підприємства, дорожні роботи відновили роботи навесні цього року. На вулиці Гетьмана Скоропадського (до перейменування — Льва Толстого) відремонтували систему дощової каналізації, замінили усі шари асфальтового покриття, реконструювали мережу освітлення, влаштували велодоріжки й оновили покриття тротуарів. Окрім того, для підвищення безпеки руху на розділовій смузі встановили бар’єрне огородження. На пішохідному переході на вулиці Жилянській з’явився острівець безпеки.

Окрім того, у Києві завершили капітальний ремонт вулиці Юрія Шумського. Там оновили систему дощової каналізації, замінили усі шари дорожнього покриття, тротуари вимостили з бруківки та встановили енергоощадне LED-освітлення. З’явились на вулиці й двосторонні велодоріжки, а зупинки зробили підвищеними для зручності пасажирів.

Нагадаємо, у Києві триває процес підвищення безпеки транспортного руху. На восьми перехрестях столиці влаштували кільцеві розв’язки, на чотирьох з них вже є розмітка, ще на чотирьох виконали основні роботи й лишилось нанести розмітку. "Дорожні клумби" з’явились на перетині вулиць Володимира Жаботинського, Януша Корчака та Голди Меїр, на перехресті вулиці Кіото з виїздом на шляхопровід через Броварський проспект, провулку Новопечерський. Тривають роботи ще на кількох об’єктах.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Шевченківському районі Києва перекрили рух на вулиці Олександра Довженка через ремонт дорігОкрім того, у Києві ввели обмеження руху транспорту поблизу Центрального залізничного вокзалу. В столиці розпочали капітальний ремонт на вулиці Митрополита Липківського. 

Читайте також, що у Києві через перекриття Гаванського мосту виникли величезні затори.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися