Важливий для Київської області міст готують до відкриття (ФОТО)

Що відомо про відновлення зруйнованої споруди

У Чернігівській області зруйнований під час повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну та потужних атак на Київ міст через річку Сейм готують до відкриття. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України.

За даними відомства, міст через річку Сейм має вагоме значення для транспортного сполучення Київської, Чернігівської та Сумської областей. Поки відновлювали споруду і проїзду через Сейм не було, мешканці східних громад Чернігівщини змушені були робити велике коло через територію Сумщини.

Відновлювальні роботи на мосту через річку Сейм ведуть поблизу міста Батурин Чернігівської області. У серпні міст відкриють для проїзду транспорту. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Бучанському районі Київської області заплановані масштабні ремонтні роботи на пошкодженому внаслідок повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну під час атаки на Київ Гостомельському шосе. Замовником капітального ремонту Гостомельського шосе з мостом в місті-герої Ірпінь є Департамент регіонального розвитку Київської обласної державної адміністрації. Тендер на ці роботи не перший, попередній аукціон на початку серпня не відбувся. На капітальний ремонт Гостомельського шосе, а саме — на додаткові роботи готові витратити майже 120 мільйонів гривень. Подробиці — за посиланням.

Тим часом у Києві знесли старий Дегтярівський міст заради нової естакади. У столиці триває реконструкція транспортної розв’язки на перетині вулиць Дегтярівської, Олени Теліги та Олександра Довженка. 

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва планують витратити на поточний ремонт однієї з вулиць десятки мільйонів гривень. Мова йде про ремонт вулиці Бориспільської поблизу залізничного вокзалу "Дарниця". Ремонтні роботи мають виконати на ділянці від вулиці Привокзальної до вулиці Санаторної в обох напрямках.

Дивіться також фото, як на Оболоні триває будівництво нової естакади.

Читайте также