У Києві розпочали масштабний ремонт у крематорії (ФОТО)

Що відомо про заплановані ремонтні роботи

У Києві на території ритуальної служби комунального підприємства "Київський крематорій" розпочали ремонтні роботи. Про це розповіли в Київській міській державній адміністрації (КМДА), передають "Коментарі".

За даними столичної мерії, протягом двох тижнів планують відремонтувати обидві зали. Ремонтні роботи у столичному крематорії розпочали після критики військових. Заступник мера Києва Петро Пантелеєв зазначив, що будівлі крематорію зведені ще у 1970-х роках. Ремонт тут планували у 2021 році.

"Однак будівлі були визнані об’єктами культурної спадщини, адже створені за унікальним проєктом. Це суттєво ускладнює проведення будь-яких ремонтних робіт", — заявив Пантелеєв.

Державні норми вимагають здійснити комплексну реставрацію, що супроводжуватиметься науковими дослідженнями.

"Ми вже виконали низку процедурних і дослідницьких робіт, щоб вже наступного року проводити реставрацію", – повідомив заступник голови КМДА.

Планується, що ремонтні роботи займуть до двох тижнів, зали ремонтуватимуть почергово. Бюджетні кошти на це не залучають. У КМДА оприлюднили фото виконання ремонту столичного крематорію.

Нагадаємо, у Києві продовжили обмеження на мосту в напрямку Троєщина – Почайна через ремонтні роботи для транспорту та пішоходів. Ремонтні роботи на мосту через річку Десенка триватимуть до першого листопада. У зв’язку з цим рух пішоходів у напрямку Троєщина – Почайна здійснюватиметься тротуаром протилежної сторони мосту до завершення робіт. Також продовжено часткове обмеження руху транспорту та пішоходів на лівобережній розв’язці мосту через річку Десенка в районі підмостового простору.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що почалася відбудова важливого для Київській області мосту. Відбудовують міст поблизу Ніжина. Це дозволить забезпечити транспортне сполучення центральних районів Чернігівщини із Київською та Сумською областями та розвантажить місцеві дороги від транзиту вантажного та пасажирського транспорту. 

Дивіться також фото, як триває будівництво на Великій окружній дорозі у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися