Метро у Києві опинилося на межі затоплення (ВІДЕО)

Що відомо про надзвичайну ситуацію

У Києві в тунелі метро між станціями "Либідська" та "Деміївська" вже багато води. Відео оприлюднила депутатка Київської міської ради Ксенія Семенова, передають "Коментарі".

За її словами, метро на ділянці між станціями "Либідська" та "Деміївська" зупинили через те, що порушена герметизація тунелю.

"Зараз на рейкошпальній решітці значне підтоплення – буквально струмок води з піском, який є абразивом і під час значних об’ємів фільтрації ще більше пошкоджуватиме слабкі місця обробки тунелю. Рівень води зараз по підошву рейок та вище. Через це введено обмеження швидкості вагонів – 15 кілометрів на годину", — прокоментувала зупинку метро у Києві Семенова.

Депутатка Київради заявила, що ця проблема існує біля тижня і поки погіршується, а причини поки невідомі.

"Ділянка між станціями "Либідська" та "Деміївська" була проблемною ще під час будівництва, під час першої спроби проходки у радянські часи сталася аварія через складні обводнені ґрунти, що заморозило будівництво на довгі роки. Коли складними системами керують братки, а не інженери", — резюмувала Семенова.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві від станції метро "Теремки" до станції "Либідська" організували рух наземного транспорту, що дублюватиме маршрути поїздів метро. Подробиці та схеми — за посиланням.

Нагадаємо, що у Києві завершили будівництво ділянки Великої кільцевої дороги. Нові ділянки Великої кільцевої дороги почали будувати з 2016 року. Фактично це є Північна об’їзна дорога столиці. Напередодні відкрили нову частину Великої кільцевої дороги від вулиці Богатирської до Оболонського проспекту. 

Читайте також, що кияни вимагають зробити зупинку транспорту на Подільському мосту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


вольдемар

12 грудня 2023, 16:04

это карма за муйдан и за продаж страны пиндосам

Вяч

9 грудня 2023, 12:22

в этой аварии как ни парадоксально есть два положительных момента- хороший и очень хороший. Очень хороший- огроменное счастье заключается в том что в момент движения по туннелю состава с людьми секция с тюбингами попросту не ушла в плывун и туннель с людьми не был мгновенно затоплен это была бы страшнейшая катастрофа с неимоверным кол-вом жертв а хороший момент это то что это все простояло и более или менее выдержало более 10 лет от момента оного строительства, кто в теме и помнит все подробности тот знает о чем это я, особый привет нарику лЕне тому что кОсмосу и всему его окружению, пусть ему икнется и дернется многократно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися