Нерухомість військового концерну у Києві обстежили задля передачі в оренду (ФОТО)

Що відомо про ситуацію з підприємством, що належить Міністерству оборони України

У столиці оглянули майно концерну "Військторгсервіс" задля підготовки нерухомості до можливої оренди. Про це заявила виконуюча обов’язки начальника Регіонального відділення Фонду державного майна України (ФДМУ) по Києву Руслана Кризьська, передають "Коментарі".

За її словами, обстеження нерухомості у Києві концерну "Військторгсервіс" провели задля посилення взаємодії органів державної влади в управлінні держмайном та налагодження роботи щодо його використання, зокрема — передачі в оренду.

"Було виявлено активи, які потенційно можуть бути передані в орендне користування. Домовились про подальшу комунікацію та взаємодію з уповноваженими представниками концерну", — заявила Кризьська.

На її думку, передача нерухомості концерну "Військторгсервіс" в оренду є "запорукою ефективного використання державою своїх активів та має перезавантажувати економічний розвиток регіону". Серед видів діяльності концерну "Військторгсервіс" — оптова торгівля овочами та фруктами; неспеціалізована оптова торгівля продуктами харчування, тютюновими виробами та напоями; прання та хімічне чищення текстильних і хутряних виробів, основний — діяльність у сфері оборони. Начальниця ФДМУ по Києву оприлюднила фото огляду нерухомого майна підприємства у столиці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві витратять десятки мільйонів на будівництво укриття в одній зі шкіл Оболонського району. Мова йде про укриття подвійного призначення із захистом від радіації. На цей об’єкт готові витратити понад 46 мільйонів гривень.

Нагадаємо, у Києві виставили на аукціон землю під розміщення паркінгу та автостоянки. Земля площею понад три тисячі квадратних метрів знаходиться у Дніпровському районі столиці. 

Окрім того у Києві продадуть землю під будівництво ТРЦ. Земельна ділянка площею майже тисячу квадратних метрів знаходиться у Голосіївському районі столиці. Ще одну земельну ділянку в цьому районі Києва продадуть з аукціону під розміщення гаражів.

Читайте також, що у Києві витратять десятки мільйонів на ремонт Північного мосту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися