У Києві відремонтували вулицю Березняківську (ВІДЕО)

Комунальники показали, як виглядає нове дорожнє покриття

У Києві завершили останній етап середнього ремонту вулиці Березняківської, що у Дніпровському районі столиці. Як виконали роботи, розповіли у комунальній корпорації "Київавтодор", передають "Коментарі".

Після ремонту на частині від вулиці Юрія Шумського до Дніпровської набережної з’явилося нове асфальтове покриття. Дорогу на вулиці Березняківській ремонтували вночі, щоб менше впливати на трафік, зазначили у "Київавтодорі". Поліпшений полімерний асфальт влаштували на площі близько 10,5 тисяч квадратних метрів.

У комунальній корпорації "Київавтодор" нагадали, що перший етап середнього ремонту вулиці Березняківської провели кілька років тому. Загальна площа проїжджої частини цієї дороги складає 42,3 тисяч квадратних метрів, а протяжність вулиці Березняківської — 3 км.

Найближчим часом дорожники завершать на вулиці Березняківській поточний ремонт тротуарів, повідомили у "Київавтодорі". У підприємстві додали, що кільцеве перехрестя з вулицею Юрія Шумського ремонтуватимуть під час капітального ремонту саме цієї вулиці.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві майже завершили прокладку правого тунелю метро на Виноградар. Він з'єднає станції метро "Мостицька" і "Сирець". На всіх ділянках будівництва метрополітену Сирецько-Печерської лінії на станції "Мостиська" ведуться роботи з прокладанням інженерних мереж: водопроводу, каналізації та електромережі. В "Київметробуді" показали ексклюзивні кадри будівництва метро на Виноградар, зроблені в демонтажних стовбурах на станції метро "Сирець".

Окрім того, у Києві тривають активні ремонтні роботи по оновленню Великої кільцевої дороги. Блогер Сергій Мухлигін показав на відео з висоти, як ремонтують трасу на ділянці від Одеської площі до вулиці Ватутіна. Цю ділянку столиця отримала на свій баланс від області нещодавно. Будівельники вже облаштували сучасну зливову каналізацію, а на кількох ділянках траси триває укладання щебеневої основи та асфальту.

Нагадаємо, столична влада тимчасово обмежила рух на ділянці Великої кільцевої дороги через проведення ремонтних робіт. Перекриття руху буде діяти до 19 вересня. Причиною перекриття стали ремонтні роботи на дорожньому покритті на ділянці між Московським шосе і вулицею Академіка Заболотного.

Крім того, в Києві на кільцевій дорозі обмежили рух транспорту до кінця жовтня через капітальний ремонт. На кільцевій дорозі Києва ремонтуватимуть ділянку траси від вулиці Дмитра Луценка до Одеської площі. Дорожні роботи триватимуть в напрямку вулиці Заболотного. Через це до 30 жовтня на кільцевій дорозі рух транспорту буде здійснюватися по оновленій ділянці магістралі.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися