На виїзді з Києва починають будувати транспортну розв’язку

Через будівельні роботи обмежили рух транспорту

На трасі "Київ – Одеса" обмежили рух транспорту через будівництво транспортної розв’язки. Про це повідомляють у Службі автомобільних доріг України у Київській області, передають "Коментарі".

На трасі "Київ – Одеса" поблизу села Віта-Поштова починають зводити транспорту розв'язку. Новий інфраструктурний об’єкт забезпечить розподіл транспортних потоків на ділянці дороги з високою інтенсивністю руху, зазначили в "Укравтодорі".

Зараз на ділянці траси "Київ – Одеса" триває влаштування буронабивних паль на тунелі. На лівій проїзній частині дороги розміщують важку будівельну техніку — ескаватори, бурові установки та крани. Через будівельні роботи з 7 вересня до 25 жовтня на трасі буде перекрито дорогу у напрямку Києва. Рух транспорту буде здійснюватись однією смугою правої проїзної частини у напрямку Одеси.

Нагадаємо, на трасі міжнародного значення "Київ — Чоп" біля селища Стоянка тривають будівельні роботи на транспортній розв'язці. Нова транспортна розв’язка суттєво покращить ситуацію з безпекою, розвантажить транспортні вузли та прискорить маршрути поблизу столиці, впевнені в "Укравтодорі".

Окрім того, триває будівництво транспортної розв’язки на трасі "Київ — Харків". Новий об’єкт дорожньої інфраструктури розташований на перетині двох автошляхів: "Київ — Харків" та "Дніпро — Решетилівка". Тут вже частково завершили асфальтування. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві розпочали підготовчі роботи з будівництва Оболонського пішохідного мосту зі сторони вулиці Прирічної на острів Оболонський. Довжина Оболонського мосту складе 72,4 метра, а його ширина — 4,5 метра. Система мостів має з’єднати Оболонський острів, парк "Наталка" та вихід на вулицю Прирічна між затоками Собаче Гирло та Оболонь. Це буде єдиний піший маршрут для киян і гостей столиці. 

У Києві також активно тривають роботи з будівництва Подільсько-Воскресенського мосту. Зараз тут облаштовують пішохідну зону та інтегрують заїзд із набережної. Також у столиці триває ремонт Великої кільцевої дороги. Дивіться, як ремонтують трасу на ділянці від Одеської площі до вулиці Ватутіна. Цю ділянку столиця отримала на свій баланс від області нещодавно. 

Читайте также