Під Києвом зводять дворівневу естакаду: відео з висоти

Будівництво триває поблизу Чабанів

Під Києвом тривають будівельні роботи зі зведення дворівневої транспортної розв’язки. Як виглядає будівельний майданчик поблизу Чабанів з висоти пташиного польоту, показав блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

На під’їзді до Києва зараз будують три транспортні розв'язки. Дві з них — на трасі міжнародного значення "Київ — Одеса" у населених пунктах Чабани та Віта-Поштова. Ще одну естакаду зводять на трасі "Київ — Чоп" поблизу населеного пункту Стоянка. Будівельні роботи у Чабанах та Стоянці почали навесні цього року, поблизу села Віта-Поштова — цього місяця.

Навесні на трасі "Київ — Одеса" у Чабанах споруджували опори естакади та влаштовували пальові фундаменти дворівневої транспортної розв’язки. Усі три естакади будують за кредитні кошти Європейського інвестиційного банку та Європейського банку реконструкції та розвитку. Збудувати нові інфраструктурні об’єкти поблизу столиці мають за два роки. Як виконують будівельні роботи зі зведення естакади біля Чабанів зараз, можна подивитись з висоти пташиного польоту.


Нагадаємо, на трасі "Київ – Одеса" розпочали активні будівельні роботи зі зведення нової транспортної розв’язки поблизу села Віта-Поштова. Через будівельні роботи з 7 вересня до 25 жовтня на трасі "Київ – Одеса" перекрили дорогу у напрямку столиці

Окрім того, тривають будівельні роботи на розв’язці на трасі "Київ — Харків". Новий об’єкт дорожньої інфраструктури розташований на перетині двох автошляхів: "Київ — Харків" та "Дніпро — Решетилівка". 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві розпочали підготовчі роботи з будівництва Оболонського пішохідного мосту зі сторони вулиці Прирічної на острів Оболонський. Також у Києві на час проведення ремонтних робіт частково обмежили рух транспорту на Південному мосту. З 24 серпня на Південному мосту розпочали заміну старих деформаційних швів. З цього дня рух автомобільного транспорту тут обмежено до 1 жовтня.

Читайте також, що у Києві на мосту Патона планують виконати масштабні відновлювальні роботи, проте початок реконструкції відкладено через проблеми з розробкою проєктної документації. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ярослав

14 вересня 2021, 15:19

Невидимые строители активно ведут невидемые работы. Такой заголовок должен быть.

Костя

14 вересня 2021, 10:04

Как хорошо что в Одессе нет идиотов с идиотскими мыслями про мосты и развязки. Зато кыивляне уже прокопченные и вонючие от выхлопных газов бегут даже на выходные подальше от этого недогорода)))))

Иван

13 вересня 2021, 23:15

На сколько помню , возле Стоянки ее уже строят не первый год

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися