На трасі "Київ — Суми — Юнаківка" триває ремонт (ВІДЕО)

В регіоні ремонтують десятки доріг

У Київській області цього року відремонтують 47 доріг, зокрема трасу — "Київ — Суми — Юнаківка". Про це розповів голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін, передають "Коментарі".

В Київській області планують прокласти 77,7 кілометрів нового асфальтного покриття. Роботи виконали більш ніж наполовину. За словами голови Київської обласної державної адміністрації Василя Володіна, 41 об’єкт капітально відремонтують. Ще на чотирьох триває поточний середній ремонт. Окрім того в Київської області є один об’єкт реконструкції та ще один нового будівництва. На їх реалізацію та експлуатацію передбачено 1,2 мільярди гривень субвенції з державного бюджету.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на трасі "Київ – Суми – Юнаківка" у Чернігівській області триває ремонт шляхопроводу на обході Прилук. Торік цю штучну споруду закрили на реконструкцію. Старий шляхопровід повністю розібрали через те, що тут було провалля. У 2021 році на обході Прилук розпочали зводити новий міст.

Окрім того, тривають будівельні роботи на розв’язці на трасі "Київ — Харків". Новий об’єкт дорожньої інфраструктури розташований на перетині двох автошляхів: "Київ — Харків" та "Дніпро — Решетилівка". 

Читайте також, що на трасі "Київ — Суми — Юнаківка" зводять новий міст та дивіться відео.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися