На трасі "Київ – Суми – Юнаківка" ремонтують міст: як об’їхати (ФОТО)

Рух транспорту на ділянці дороги, де триває ремонт, закрито

На трасі Н-07 "Київ – Суми – Юнаківка" у Чернігівській області триває ремонт шляхопроводу на обході Прилук. Про це на офіційній сторінці національної програми "Велике будівництво" розповіли у Службі автомобільних доріг України, передають "Коментарі".

Зараз на обході Прилук розпочали асфальтування реконструйованого шляхопроводу через залізницю. Дорожники вже уклали нижній шар асфальту та проводять бетонування укосів. Торік цю штучну споруду закрили на реконструкцію. Старий шляхопровід повністю розібрали через те, що тут було провалля. У 2021 році на обході Прилук розпочали зводити новий міст.

На шляхопроводі на обході Прилук влаштовують нові опори та прогонову будову. Дорожники також асфальтують проїзну частину, проводять антикорозійний захист конструкцій та укріплюють укоси земляного полотна. На мосту влаштовують сходи та водовідвід. Тут встановлять бар'єрне огородження та мостову огорожу, відремонтують підходи до шляхопроводу.

Загалом на трасі "Київ – Суми – Юнаківка" у Чернігівській області планують провести реконструкцію п’яти мостів, ще дев’ять — капітально відремонтувати.

На час ремонтних робіт рух ділянкою дороги Н-07 на обході Прилук закрито. Об'їзд мосту на обході Прилук здійснюється за маршрутом:

— Р-67 Чернігів — Ніжин — Прилуки — Пирятин (ділянка Прилуки — Монастирище);

— Т-25-27 Бобровиця — Свидовець — Новий Биків — Ічня (ділянка Монастирище — Ічня);

— Т-25-24 Борзна — Ічня — Прилуки (ділянка Ічня — Ярова Білещина).

На Київщині у рамках президентської програми "Велике будівництво" триває ремонт траси "Миронівка — Канів". Загалом у межах Київщини на трасі "Миронівка — Канів" цьогоріч планують відремонтувати 19 кілометрів автошляху, з них 11 кілометрів дороги до Канева буде з бетонною основою. Ремонтні роботи на дорозі "Миронівка — Канів" ведуться на ділянці, що проходить по селу Маслівка. Тут трасу розширили на один метр, облаштували водовідведення та вклали нижній шар асфальтобетону.

На трасі "Київ – Харків – Довжанський" зараз фрезерують та асфальтують лівий проїзд у напрямку Києва, а на правому — готуються наносити розмітку. Головну трасу з Києва до міжнародного аеропорту "Бориспіль" ремонтують цілодобово. 

Крім того, в Києві на кільцевій дорозі обмежили рух транспорту до кінця жовтня через капітальний ремонт. На кільцевій дорозі Києва ремонтуватимуть ділянку траси від вулиці Дмитра Луценка до Одеської площі. Дорожні роботи триватимуть у напрямку вулиці Заболотного. Через це з 22:00 18 липня до 30 жовтня на Кільцевій дорозі рух транспорту буде здійснюватися по оновленій ділянці магістралі.

Раніше в Офісі президента України розповіли, коли закінчиться ремонт на ділянці траси "Київ - Харків - Довжанський", яка з'єднує Київ і міжнародний аеропорт "Бориспіль". Оновлену дорогу обіцяють відкрити вкінці серпня. Трасу з Києва в аеропорт "Бориспіль" не ремонтували понад 17 років.

Читайте також про те, що в результаті затяжних дощів на ділянці автомобільної дороги "Київ - Одеса" стався зсув. Після надмірних опадів на 337 кілометрі біля села Троїцьке деформовано дорожнє покриття. Через це частково перекрили крайню праву смугу руху траси "Київ - Одеса".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися