На трасі "Київ — Суми — Юнаківка" зводять новий міст (ВІДЕО)

Дорожники нагадали про об'їзд місця виконання дорожніх робіт

На трасі "Київ — Суми — Юнаківка" у Чернігівській області зводять новий міст через річку Удай. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг України, передають "Коментарі".

Міст через річку Удай — один з п’яти шляхопроводів, які будують на трасі "Київ — Суми — Юнаківка" у Чернігівській області. Цю споруду довжиною у 64 метри не ремонтували майже 40 років, зазначили в "Укравтодорі". Будівельні роботи ведуться поблизу Прилук.

На автошляху "Київ — Суми — Юнаківка" вже звели нову споруду мосту через річку Удай, обробили бетонні поверхні та нанесли гідроізоляцію. Тепер дорожники мають заасфальтувати проїзну частину, укріпити укоси земляного полотна та відремонтувати підходи до мосту. Окрім того, на новому інфраструктурному об’єкті потрібно облаштувати водовідвід та встановити огорожі.

Під час будівельних робіт об'їзд здійснюється за маршрутами:

Чернігів – Ніжин – Прилуки – Пирятин;

Бобровиця – Свидовець – Новий Биків – Ічня;

Борзна – Ічня – Прилуки.

У Чернігівській області охоплено капітальним ремонтом понад 75 кілометрів траси Н-07 "Київ – Суми – Юнаківка". Дорожнє покриття відновлюють в рамках національної програми "Велике будівництво". Протяжність дороги "Київ – Суми – Юнаківка" на Чернігівщині становить майже 143 кілометри, з яких більша частина – стара бетонка. Ця дорога непридатна для сучасного навантаження, має багато ям та тріщин. Під час капітального ремонту дорожники обіцяють привести трасу "Київ – Суми – Юнаківка" до сучасних параметрів навантаження та безпеки руху.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на трасі "Київ – Суми – Юнаківка" у Чернігівській області триває ремонт шляхопроводу на обході Прилук. Торік цю штучну споруду закрили на реконструкцію. Старий шляхопровід повністю розібрали через те, що тут було провалля. У 2021 році на обході Прилук розпочали зводити новий міст.

Окрім того, тривають будівельні роботи на розв’язці на трасі "Київ — Харків". Новий об’єкт дорожньої інфраструктури розташований на перетині двох автошляхів: "Київ — Харків" та "Дніпро — Решетилівка". 

Нагадаємо, у Києві розпочали підготовчі роботи з будівництва Оболонського пішохідного мосту зі сторони вулиці Прирічної на острів Оболонський. Також у Києві на час проведення ремонтних робіт частково обмежили рух транспорту на Південному мосту

Читайте також, що у Києві на мосту Патона планують виконати масштабні відновлювальні роботи.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися