На трасі "Бориспіль — Маріуполь" ремонтують міст (ФОТО)

На мосту через річку Сула тривають роботи на береговій опорі

У Полтавський області на мосту через річку Сула завершують будівельні роботи на береговій опорі. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Службу автомобільних доріг України.

Новий міст через річку Сула будують на трасі "Бориспіль — Маріуполь". У Полтавський області тривають будівельні роботи поблизу селища Липове у Кременчуцькому районі. Цей шляхопровід був побудований у 1962 році. Сучасні навантаження споруда вже не витримує, зазначили в "Укравтодорі". Окрім того, опорні частини та деформаційні шви під залізобетонним прогоном до початку ремонту були у непрацездатному стані.

Оновлення мосту розпочали з металевої прогонової будови. Зараз на цій найпроблемнішій ділянці роблять армування та монтаж опалубки ригеля. Також будівельники працюють над влаштовування ростверкового фундаменту на опорі №2. Паралельно готують арматурні деталі для наступних етапів бетонування. Після завершення робіт на опорах розпочнуть насування металевої прогонової будови вагою у пів тисячі тон. Цю конструкцію для мосту через річку Сула виготовили на українському заводі, повідомили в "Укравтодорі". Будівельні роботи на об’єкті інфраструктури тривають цілодобово. Загалом в Україні в рамках програми "Велике будівництво" цього року планують відновити та побудувати понад 160 мостів.

На під’їзді до Києва зараз будують три транспортні розв'язки. Дві з них — на трасі міжнародного значення "Київ — Одеса" у населених пунктах Чабани та Віта-Поштова. Ще одну естакаду зводять на трасі "Київ — Чоп" поблизу населеного пункту Стоянка. Усі три естакади будують за кредитні кошти Європейського інвестиційного банку та Європейського банку реконструкції та розвитку. Збудувати нові інфраструктурні об’єкти поблизу столиці мають за два роки. 

Нагадаємо, на трасі "Київ – Одеса" розпочали активні будівельні роботи зі зведення нової транспортної розв’язки поблизу села Віта-Поштова. Через будівельні роботи з 7 вересня до 25 жовтня на трасі "Київ – Одеса" перекрили дорогу у напрямку столиці

Окрім того, тривають будівельні роботи на розв’язці на трасі "Київ — Харків". Новий об’єкт дорожньої інфраструктури розташований на перетині двох автошляхів: "Київ — Харків" та "Дніпро — Решетилівка". 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві розпочали підготовчі роботи з будівництва Оболонського пішохідного мосту зі сторони вулиці Прирічної на острів Оболонський. 

Читайте також, що у Києві на мосту Патона планують виконати масштабні відновлювальні роботи.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Володимир

23 вересня 2021, 06:58

Переїзд по даному мосту закритий на два роки, в той же час реконструкція чи ремонт дороги між Кременчуком та Золотоношею, на даний термін, не планується і це в той час коли дана дорога повністю відсутня від автотранспорту. "велике будівництво", окрім совкових лозунгів, пихи, самовозвеличення та крадівництва, нічого не переслідує.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися