У Києві триває ремонт доріг і вулиць на Подолі (ФОТО)

Де працювали та що зробили столичні комунальники за тиждень

У Києві на Подолі працівники комунальної корпорації "Київавтодор" продовжують ремонт доріг та вулиць району. Про це розповіли у Подільській районній державній адміністрації (РДА), передають "Коментарі".

За тиждень у Подільському районі столиці дорожники прибрали 138 зупинок громадського транспорту. Працювали цілодобово. З 20 до 27 вересня також ліквідували 36 квадратних метрів аварійної ямковості на вулиці Кирилівській.

Окрім того, на Подолі очистили 131 зливоприймач, 69 оглядових колодязів на вулицях Новокостянтинівській, Костянтинівській, Межигірській, проспекті Свободи. Ще два зливоприймачі відремонтували на проспекті Свободи та п’ять колодязів на вулицях Виговського та Новокостянтинівській.

Поточний ремонт зробили на вулицях Захарівській, Кирилівській, Новокостянтинівській, Олексія Терьохіна та Петропавлівській. Зараз триває середній ремонт доріг на вулиці Копилівській, повідомили у Подільській РДА.

Нагадаємо, у Дніпровському районі Києва через проведення ремонтних робіт частково обмежили рух транспорту на Броварському проспекті. Обмеження руху діятиме до 30 вересня. Дорогу оновлюють на ділянці між Чернігівською площею і станцією метро "Лісова". 

Окрім того, у Києві на дублері проспекти Перемоги через ремонтні роботи частково обмежили рух транспорту. Оновлювати дорожнє покриття проїжджої частини будуть на ділянці від будинку №15 до будинку №29. Під час ремонтних робіт проїзд частково обмежено до 1 жовтня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві між станціями метро "Осокорки" та "Позняки" відремонтують дорогу. 

Читайте також, що у Києві планують влаштувати шість розв’язок на перехрестях, щоб підвищити безпеку руху транспорту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися