На естакаді траси "Київ — Харків" збудували міст (ФОТО)

Як триває будівництво дворівневої транспортної розв’язки

На трасі міжнародного значення "Київ — Харків" тривають будівельні роботи зі зведення дворівневої естакади у Полтавській області. Про це розповіли у Службі автомобільних доріг України, передають "Коментарі".

На перетині траси "Київ — Харків" з дорогою "Полтава — Краснодар" триває будівництво транспортної розв’язки. Дорожники збудували міст, який стане частиною дворівневої естакади. Цей інфраструктурний комплекс призначений для безпечного руху транспорту на різних рівнях, зазначили в "Укравтодорі".

Надземну частину естакади будують на 363-му кілометрі траси "Київ — Харків". Роботи ведуться поблизу населеного пункту Чутове. Друга частина транспортної розв’язки у вигляді тунелю будується за 800 метрів від естакади зі сторони Полтави. Як тривають будівельні роботи зі спорудження нового інфраструктурного об’єкту зараз та що вже зробили, можна подивитись на оприлюднених дорожниками світлинах.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на під’їзді до Києва у місці будівництва естакади обмежили рух транспорту. На трасі міжнародного значення "Київ — Чоп" працює важка будівельна техніка. 

Нагадаємо, через ремонтні роботи у Києві знову обмежать рух транспорту через Південний міст. Дорожники працюватимуть з 2 жовтня до середини грудня над заміною деформаційних швів. Окрім того, на Подільському мосту тривають будівельні роботи зі зведення наземної частини метро на Троєщину. Зараз у Києві станції метро на Троєщину будують на нижньому ярусі Подільського моста. Будівельні роботи ведуться також на лівому березі річки Дніпро.

Дивіться також, як триває будівництво Окружної дороги на Оболонь у вересні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися