На під’їзді до Києва у місці будівництва естакади обмежили рух

На трасі працює важка будівельна техніка

На трасі міжнародного значення "Київ — Чоп" тривають будівельні роботи зі зведення дворівневої естакади. Про чергові обмеження руху транспорту на під’їзді до столиці водіїв попередили у Службі автомобільних доріг, передають "Коментарі".

Дворівневу транспортну розв’язку на трасі "Київ — Чоп" будують біля селища Стоянка. Будівельні роботи на цій ділянці почали кілька місяців тому. Через зведення дворівневої естакади під Києвом періодично перекривають рух транспорту. Чергове обмеження ввели з 28 вересня до 1 жовтня. На місці будівництва тимчасово закрита смуга для руху автотранспорту у напрямку Києва, поінформували в "Укравтодорі".

Дорожники вже завершили бетонування прогонової будови естакади та почали демонтаж тимчасової опалубки. Роботи виконують за допомогою важкої будівельної техніки. Через перекриття ділянки траси "Київ – Чоп" рух транспорту у напрямку столиці здійснюється по одній смузі правого проїзду. Водіям порадили врахувати обмеження при плануванні поїздок.

Після відкриття транспортної розв’язки на трасі "Київ — Чоп" суттєво покращиться ситуація з безпекою, впевнені в "Укравтодорі". Дворівнева естакада також розвантажить транспортні вузли та прискорить маршрути поблизу Києва.

Загалом на під’їзді до Києва будують три транспортні розв'язки. Дві з них — на трасі "Київ — Одеса" у Чабанах та поблизу населеного пункту Віта-Поштова. Ще одну естакаду зводять на трасі "Київ — Чоп" . Через будівельні роботи до 25 жовтня на трасі "Київ – Одеса" перекрили дорогу у напрямку столиці

Окрім того, тривають будівельні роботи на розв’язці на трасі "Київ — Харків". Новий об’єкт дорожньої інфраструктури розташований на перетині двох автошляхів: "Київ — Харків" та "Дніпро — Решетилівка". 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві розпочали підготовчі роботи з будівництва Оболонського пішохідного мосту зі сторони вулиці Прирічної на острів Оболонський. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися