У Києві триває будівництво Великої кільцевої дороги (ВІДЕО)

З’явилися нові кадри з будівельного майданчика

У Києві тривають активні будівельні роботи зі зведення Великої кільцевої дороги на Оболонь. Як виглядає майбутня траса у жовтні на відео, знятому з висоти пташиного польоту, показав блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

На відео автора можна побачити хід будівельних робіт зі зведення траси в деталях та зазирнути в кожен куточок будівництва. Автор кадрів зазначив, що найбільш активні роботи зі зведення Великої кільцевої дороги на Оболонь зараз тривають на мостовому переході через залізницю.

Блогер Сергій Мухлинін показав також панорами осіннього Києва, будівництво уздовж всієї траси та Троєщину на горизонті. Зазначимо, що будівництво Великої кільцевої дороги на Оболонь у Києві ведеться від вулиці Богатирської до Оболонського проспекту.


У Києві також тривають будівельні роботи зі спорудження метро на Виноградар. Як виглядає будівництво лінії метро на Виноградар, якого не видно за парканом, можна подивитись з висоти. Кадри зроблені у жовтні від проспекту Правди до вулиці Мостицькій.

Розпочати будівництво Великої об’їзної дороги навколо Києва центральна влада обіцяла цього року. Магістраль має з'єднати траси "Київ — Ковель", "Київ — Чоп", "Київ — Одеса", "Київ — Знам'янка", "Бориспіль — Маріуполь", "Київ — Харків" та "Київ — Чернігів". Нова Київська окружна дорога з'єднає між собою найбільші міста Київської області, а саме Ірпінь, Васильків, Обухів, Ворзель, Бориспіль та Бровари.

Нагадаємо, закон, підписаний президентом України Володимиром Зеленським, дозволяє обрати підрядника на будівництво Великої кільцевої дороги навколо Києва без процедури закупівель через Prozorro. Документ викликав шквал критики з боку антикорупційних органів, проте далі критики справа не пішла.

Читайте також, що в місцях будівництва Великої кільцевої дороги знайшли стоянки давніх людей.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися