Трасу "Бориспіль — Маріуполь" перетворюють на автобан (ВІДЕО)

Як змінюється автодорога під час ремонту

У Київській області тривають ремонтні роботи з оновлення траси національного значення "Бориспіль — Дніпро — Маріуполь". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію національної програми "Велике будівництво".

Автомобільну трасу "Бориспіль — Дніпро — Запоріжжя — Маріуполь" капітально ремонтують у кількох областях. Одну з ділянок дороги вже відкрили після реконструкції у Черкаській області. Відремонтували трасу до межі з Київською областю.

Тривають роботи й на Київщині. Дорожники оновлюють покриття на 55-му та 58-му кілометрах автошляху. Ремонтні роботи ведуть цілодобово. На YouTube-каналі національної програми "Велике будівництво" оприлюднили нове відео будівельних робіт на трасі "Бориспіль — Дніпро — Маріуполь". 

після тривалого капітального ремонту відкрили міст на вулиці Дружби. За час реконструкції провели ремонт опорних конструкцій мосту, зробили нову бар'єрну та перильну огорожу та облаштували систему водовідведення.

Нагадаємо, у Києві почали будівельні роботи зі зведення канатної дороги в районі Арки Дружби народів. Поки Господарський суд Києва розбирається, чи законно ТОВ "Активна країна" було визнано переможцем інвестиційного конкурсу Київської міської державної адміністрації з облаштування атракціонної канатної дороги від Арки Дружби народів на Труханів острів, будівельні роботи на цій ділянці вже ведуться.

Читайте також, що у Києві почалися будівельні роботи на столичному довгобуді Дарницького мосту, відомого як "міст Кірпи". 

Читайте также