На ділянці траси "Київ — Суми — Юнаківка" завершили ремонт (ФОТО)

Де оновили дорогу, та як вона виглядає

У Сумській області завершили капітальний ремонт ділянки автомобільної дороги "Київ — Суми — Юнаківка". Про це повідомили в регіональному підрозділі "Укравтодор", передають "Коментарі".

В рамках національної програми "Велике будівництво" на трасі "Київ — Суми — Юнаківка" відновили 11,6 кілометрів дорожнього покриття. Відремонтували ділянку дороги між населеними пунктами Недригайлів та Ромни. Тут влаштували новий асфальт, встановили бар‘єрне огородження та дорожні знаки. Також встановлене освітлення дороги та заплановано узбіччя. Зараз дорожники наносять на відремонтовану ділянку траси "Київ — Суми — Юнаківка" дорожню розмітку.

У Службі автомобільних доріг в Сумській області зазначили, що траса "Київ — Суми — Юнаківка" — найкоротший шлях з Києва у напрямках таких міст як Суми, Ромни та Прилуки. Дорога протяжністю понад 336 кілометрів проходить територією трьох областей — Київською, Чернігівською та Сумською. До кінця року у Київській області відремонтують 15 кілометрів цієї траси, у Чернігівській — 91 кілометр, у Сумській — 83,6 кілометри.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві обрали підрядника для завершення будівельних робіт на Дарницькому мосту, який знаходиться на балансі держави. Понад десять років на залізнично-автомобільному шляхопроводі через Дніпро, відомому також як "міст Кірпи", не можуть добудувати автомобільні з’їзди на лівому березі. Зараз на Дарницькому мосту розпочалися будівельні роботи

Нагадаємо, у Києві тривають ремонтні роботи лінії швидкісного трамвая маршруту №1. Ремонтні роботи на лінії швидкісного трамвая виконують уздовж вулиці Симиренка. Реконструкцію трамвайних колій можна подивитись з висоти на новому відео. Дивіться також відео, як у Києві виглядає Велика окружна дорога після ремонту.

Читайте також, що у Київській області заради будівництва Великої окружної дороги планують знищити ліс та екосистему місцевих громад.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Сергей

20 листопада 2021, 14:26

Сумы Юнаковка дороги нету ето все пездят.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися