На трасі "Бориспіль — Маріуполь" зводять новий міст (ФОТО)

Як тривають будівельні роботи

У Полтавський області тривають будівельні роботи з реконструкції мосту через річку Сула. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію національної програми "Велике будівництво".

Новий міст через річку Сула будують на трасі "Бориспіль — Маріуполь". Будівельні роботи тривають поблизу селища Липове у Кременчуцькому районі Полтавської області. Цей шляхопровід звели у 1962 році, через це сучасні транспортні навантаження споруда вже не витримувала.

До початку реконструкції мосту його опорні частини та деформаційні шви під залізобетонним прогоном були у неналежному стані. Оновлення мосту починали з металевої прогонової будови. У листопаді у Полтавський області на мосту через річку Сула проводили насування металевої прогонової будови вагою у понад пів тисячі тон.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві тривають будівельні роботи зі зведення пішохідного мосту на Оболонь. Як просувається будівництво можна подивитись на відео з висоти.

Нагадаємо, у Києві завершують ремонт лінії швидкісного трамвая. Ремонтні роботи тривають на Індустріальному шляхопроводі. Через ремонт маршрут трамвая №1 змінив свою назву на №1К. На час ремонтних робіт він курсує від станції "Старовокзальна" до зупинки "Вулиця Зодчих".

Читайте також, чому відомий актор Том Круз хотів підірвати у Києві міст.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися