На трасі "Бориспіль — Маріуполь" будують міст через річку (ФОТО)

Як виглядає споруда зараз, та які роботи на ній виконують

У Полтавський області на мосту через річку Сула готуються до насування металевої прогонової будови вагою у понад пів тисячі тонн. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію національної програми "Велике будівництво".

Новий міст через річку Сула будують на трасі "Бориспіль — Маріуполь". У Полтавський області тривають будівельні роботи поблизу селища Липове у Кременчуцькому районі. Цей шляхопровід був побудований у 1962 році. Сучасні навантаження споруда вже не витримує. Окрім того, опорні частини та деформаційні шви під залізобетонним прогоном до початку ремонту були у неналежному стані. 

Оновлення мосту почали з металевої прогонової будови. Зараз на цій найпроблемнішій ділянці готуються до насування металевої прогонової будови вагою у понад пів тисячі тонн. Цю конструкцію для мосту через річку Сула виготовили на українському заводі. Будівельники працюють над монтажем домкратів для насування прогонової будови. Паралельно бетонують конус опори №0, влаштовують опори №1 та №2 для насування металевої ферми, а також демонтують шпунтове огородження на опорі №2. 

Окрім того, на під’їзді до Києва зараз будують три транспортні розв'язки. Дві з них — на трасі міжнародного значення "Київ — Одеса". Ще одну естакаду зводять на трасі "Київ — Чоп". Усі три естакади будують за кредитні кошти європейських банків. Збудувати нові інфраструктурні об’єкти поблизу столиці планують за два роки. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через ремонтні роботи обмежили рух транспорту на вулиці Юрія Шумського. Тут розпочали капітальний ремонт, який планують закінчити до 20 грудня. 

Нагадаємо, у Києві через ремонтні роботи до грудня обмежили рух транспорту на Гостомельському шосе. На перехресті Гостомельського шосе і вулиці Міської розпочали середній ремонт дороги. Дорожнє покриття відремонтують на Гостомельському шосе до межі Києва. Окрім того, у Києві через ремонтні роботи частково обмежили рух транспорту на частині Броварського проспекту. Дорожники оновлюють деформаційні шви. Працюватимуть у напрямку мосту Метро до 10 грудня.

Читайте також, що у Київській області заради будівництва Великої окружної дороги планують знищити ліс та екосистему місцевих громад.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися