На Київщині будують потужний ЦНАП

Що відомо про новий сервісний об’єкт

У Білій Церкві створять потужний сучасний Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП). Про це розповів перший заступник голови Київської обласної державної адміністрації Дмитро Назаренко, передають "Коментарі".

За його словами, новий сервісний об’єкт в форматі "прозорого офісу" після відкриття обслуговуватиме понад 220 тисяч клієнтів. Будувати сучасний Центр надання адміністративних послуг у Білій Церкві почали у минулому році. У будівлі проводять масштабну реконструкцію. Отримувати послуги у ЦНАПі зможуть понад 20 тисяч підприємців Білої Церкви та усі жителі Білоцерківського району.

На оновлення Центру надання адміністративних послуг у Білій Церкві витратять майже 93 мільйони гривень. зараз на цьому об’єкті повністю завершили демонтаж та підготовчі роботи. У будівлі вже замінили вікна та завершують утеплення покрівлі та фасаду. Зараз будівельники підсилюють поверхи будівлі.

Окрім того, у Гостомелі цього року розпочнуть реконструкцію стадіону та спортивних майданчиків. На шкільному стадіоні мають облаштувати два футбольних поля, майданчик для волейболу та тенісу, бігові доріжки. Навколо — тротуари та проїзди. Ремонтні роботи на спортивних об’єктах підрядник має завершити до кінця цього року. Також у Гостомелі цього року у міському ліцеї почнуть будівництво нового корпусу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області цього року будуватимуть і ремонтуватимуть школи у селах. Побудувати нові середньої загальноосвітні школи планують у селищі міського типу Чабани у Фастівському районі та у селі Гора Бориспільського району Київської області.

Нагадаємо, торік у Київській області капітально відремонтували школи у Яготині, Тетієві, Пашківці та Вовчкові, а також зробили термомодернізацію будівлі школи у селищі Жоравка. В Ірпені цього готують до відкриття дитячий садочок із власним басейномОкрім того, у Броварах триває будівництво нової школи на тисячу учнів. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися