У Гостомелі відремонтують стадіон і спортивні майданчики

Підрядника на виконання робіт вже обрали

У Гостомелі цього року розпочнуть реконструкцію стадіону та спортивних майданчиків. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на систему закупівель Prozorro.

Ремонтні роботи розпочнуть у рамках національної програми "Велике будівництво". У Гостомелі капітально відремонтують футбольне поле та спортивні майданчики на території загальноосвітньої школи № 14. Навчальний заклад розташований по вулиці Проскурівська, 15.

Тендер на пошук підрядника завершили наприкінці грудня. Витратити на реконструкцію спортивних об’єктів планують майже 28,5 мільйона гривень. На аукціоні перемогло ТОВ "Будівельна компанія "Мега Стайл". Договір на виконання ремонту стадіону та спортмайданчиків із підрядником оприлюднили 4 січня. Замовником є Департамент регіонального розвитку Київської обласної державної адміністрації.

На шкільному стадіоні мають облаштувати два футбольних поля — основне та мале, майданчик для волейболу та тенісу, бігові доріжки. Навколо — тротуари та проїзди. Ремонтні роботи на спортивних об’єктах підрядник має завершити до кінця цього року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Кагарлику розпочали будівельні роботи зі зведення нового басейну. Вартість інфраструктурного об'єкта складає понад 127 мільйонів гривень. Будівельні роботи планують завершити впродовж року.

Нагадаємо, у Бучі відкрили Академію спорту. Сучасний спортивний комплекс обладнали усім необхідним для змагань і тренувань. Заклад будували з дотриманням норм інклюзивності. А у Києві збудують найбільший спортивний кластер України. Новий спорткомплекс з’явиться на території "ВДНГ". 

У Дніпровському районі Києва до Чемпіонату Європи з баскетболу, який відбудеться у вересні 2025 року, планують збудувати величезний спортивно-концертний комплекс. Президент України Володимир Зеленський вже визначився з локацією. Новий інфраструктурний об’єкт має з’явитися у столиці на березі Дніпра поблизу метро "Лівобережна" до 2024 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Александр

8 січня 2022, 16:38

СПА-центр и бассейн нам бы не помешал

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися