На Київщині почали будівництво нового басейну

Що відомо про новий спортивний проєкт

У Кагарлику розпочали будівельні роботи зі зведення нового басейну. Про це повідомив голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін, передають "Коментарі".

За його словами, в регіоні розвиток спортивної інфраструктури є одним із пріоритетних напрямків. У Кагарлику нову спортивну локацію будують у рамках національної програми "Велике будівництво". Вартість інфраструктурного об'єкта складає понад 127 мільйонів гривень. Будівельні роботи планують завершити впродовж року.

У Київській області вже реконструювали басейн у Славутичі, зазначив голова Київської ОДА. Цей спортивний об’єкт оновили з врахуванням потреб людей з інвалідністю. Окрім того, у Києві на території ДП "Олімпійський навчально-спортивний центр "Конча-Заспа" тривають масштабні будівельні роботи. Зокрема, тут зводять будівлю плавального комплексу

Нагадаємо, у Бучі відкрили Академію спорту. Сучасний спортивний комплекс обладнали усім необхідним для змагань та тренувань. Заклад будували з дотриманням норм інклюзивності. А у Києві збудують найбільший спортивний кластер України. Новий спорткомплекс з’явиться на території "ВДНГ". 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дніпровському районі Києва до Чемпіонату Європи з баскетболу, який відбудеться у вересні 2025 року, планують збудувати величезний спортивно-концертний комплекс. Президент України Володимир Зеленський вже визначився з локацією. Новий інфраструктурний об’єкт має з’явитися у столиці на березі Дніпра поблизу метро "Лівобережна" до 2024 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися