На автомобільній трасі "Київ — Суми" відновлюють міст (ФОТО)

Як і де триває ремонт штучної споруди

На межі Київської та Чернігівської областей розпочали ремонт мосту через ріку Недра на автомобільній трасі "Київ — Суми". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Служби автомобільних доріг України.

Роботи з відновлення штучної споруди тривають у селі Нова Басань. Міст через ріку Недра побудували у 1960 році та майже 40 років жодного разу не ремонтували. На час ремонтних робіт мосту у Новій Басані збудували тимчасову об’їзну дорогу. Споруда завдовжки у 20 метрів з шириною проїзної частини у 9 метрів після ремонту не матиме рухомих опорних частин.

На інфраструктурному об’єкті вже пробурили та забетонували 12 буронабивних паль, влаштували два ростверки та зробили дві насадки опори. Для мосту виготовили всі сім балок прогонової будови. Зараз тут триває зведення однієї з опор мосту. Під час ремонту мосту на трасі "Київ — Суми" влаштують нову монолітну та перехідні плити, нанесуть гідроізоляцію та два шари асфальту, облаштують тротуари та встановлять бар’єрне та перильне огородження.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві будівельні роботи біля Дарницького мосту можна оцінити на відео з висоти пташиного польоту. Зараз тут тривають роботи зі спорудження опор і підпірних стін з'їздів майбутньої лівобережної розв'язки.

Нагадаємо, у Печерському районі Києва зроблять капітальний ремонт шляхопроводу на перетині вулиці Михайла Бойчука із залізницею станції "Київ — Московський". На капітальний ремонт цього інфраструктурного об’єкту планують витратити понад 417 мільйонів гривень. Подробиці — у нашому матеріалі.

Окрім того, у Києві розпочнуть будівництво транспортної розв’язки на Шулявському шляхопроводі. Територію біля споруди та підземний перехід, які зараз перебувають у жахливому стані, приведуть до ладу. 

Читайте також, що у Києві цього року зростуть ціни на проїзд — коли та наскільки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися