У Києві активно будують естакаду на Дарницькому мосту (ВІДЕО)

Які роботи виконують зараз можна подивитись з висоти

У Києві активно тривають будівельні роботи біля Дарницького мосту, де зводять величезну естакаду. Нові кадри оприлюднив блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

Зараз на Дарницькому мосту тривають будівельні роботи біля з'їздів. На інфраструктурному об'єкті вже встановили десятки буронабивних паль та розпочали підготовку до монтажу прогонових споруд. До робіт залучали потужну будівельну техніку.

На з'їзді в напрямку проспекту Бажана влаштували 12 ростверків та змонтували 23 блоки підпірної стінки, кожен з яких важить до 14-15 тон. Наразі тривають роботи з омоночислення блоків. Їх змонтують найближчими днями. На споруді, що веде в напрямку мосту Патона, розпочали розробку котловану для опори, ще на двох спорудах триває бетонування та армування елементів опор.

Окрім того, на Дарницькому мосту проводять експертизу металевих конструкцій прогонових будов. Завершити будівельні роботи зі зведення естакади планують до кінця цього року. До початку робіт міст Кірпи не могли добудувати протягом десяти років. Нова естакада на Дарницькому мосту значно розвантажить столичний автомобільний трафік. 


Днями блогер Сергій Мухлинін оприлюднив нове відео, як у Києві триває будівництво метро на Троєщину на Подільсько-Воскресенському мосту. Зокрема, які будівельні роботи виконують з боку Русанівських садів.

Нагадаємо, зазирнути на будівництво чергового мегамолу у Києві можна з висоти пташиного польоту. Дивіться відео зведення величезного ТРЦ Ocean Mall на Либідській площі у столиці.

Торік у Києві відкрили Respublika Park — один з найбільших торгових центрів у Європі, який знаходиться на Великій окружній дорозі. Площа торговельно-розважального центру Respublika Park на Теремках складає 300 тисяч квадратних метри, з яких 135 тисяч квадратних метрів призначена під оренду. Дивіться на ТРЦ Respublika Park на відео з висоти.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дніпровському районі Києва поблизу Дарницького мосту тривають будівельні роботи зі зведення нового гіпермаркету мережі "Епіцентр". Як виглядає споруда — дивіться у нашому матеріалі.

Окрім того, у Дніпровському районі Києва триває реконструкція торговельного центру "Дитячий світ". Об’єкт розташований поблизу метро "Дарниця" на вулиці Малишка. Під час капітального ремонту планують максимально зберегти оригінальний фасад ТЦ, зроблений у стилі модерн.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися