У Києві на маршрут вийде модернізована електричка (ФОТО)

Як виглядає оновлений приміський потяг

На маршрут KyivCityExpress виходить модернізована електричка. Про це повідомив генеральний директор "Укрзалізниці" Олександр Камишін, передають "Коментарі".

За його словами, це вже друга модернізована за час війни електричка.

"Кожна нова модернізація включає в себе кілька нових доробок. Так було і цього разу. Освоїли три нові позиції комплектуючих, які робимо тепер своїми силами замість покупних. І кілька нових модифікацій, які зроблять життя наших пасажирів трошки зручнішим", — прокоментував Камишін.

Керівник "Укрзалізниці" додав, що нова електричка виходить на маршрут KyivCityExpress, подякував команді заводу за те, що не припиняли роботу навіть під обстрілами, та показав, як виглядає оновлений приміський потяг.

Окрім того, на маршруті Чернігів — Київ — Чернігів курсуватиме електропоїзд Skoda, а маршрут іншого поїзда з Чернігова через столицю подовжили до Вінниці. Подробиці та розклад — за посиланням.

Нагадаємо, цього тижня запускають регіональний експрес Київ — Хмельницький. Поїзд №771/772 з Києва до Хмельницького відправиться у перший рейс 20 травня та курсуватиме щоденно. А між Києвом та Бояркою запустили електричку.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що поїзд Київ — Івано-Франківськ назвали "Стефанія Експрес". Вітають поїзд на вокзалах України  піснею "Стефанія" гурту Kalush Orchestra.

Читайте також, що у Києві кільцева електричка отримала зручнішу зупинку на станції Дарниця.

Дивіться відео, як відновили залізничне сполучення між столицею та Ірпенем.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися