У Києві чиновника ДСНС спіймали на великому хабарі

Сума хабаря становила 70 тис. доларів

Боротьба з корупцією триває. На цей раз за свою жадібність поплатився співробітник Державної служби з надзвичайних ситуацій. Також затримані і двоє його спільників. Про це повідомили в Службі безпеки України.

Відзначається, що сума хабаря склала 70 тис. доларів. Чиновник працював в Департаменті попередження надзвичайних ситуацій ДСНС. Разом з посередниками він отримав велику суму за незаконну видачу дозвільної документації.

"Чиновник вимагав гроші від представника великого підприємства за сприяння у видачі експертного висновку протипожежного стану виробничого об'єкта площею понад 5000 кв. м, без фактичного виїзду експерта. А також реєстрацію декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства у сфері пожежної безпеки. Зловмисник привернув до угоди двох знайомих в якості посередників ", - сказано в повідомленні.

Правоохоронці зафіксували першу частину хабаря в розмірі 10 тис. доларів - посередників затримали після отримання всієї суми поруч з одним з ресторанів Києва. Самого ж співробітника ДСНС затримали у власному кабінеті, при ньому виявилися гроші в сумі 1,2 тис. доларів з корупційного авансу. Зловмисникам збираються оголосити про підозру та обрати запобіжний захід.

Як повідомляв портал "Коментарі", боротьба з корупцією приносить свої плоди. Черговим хабарником виявився слідчий поліції. Чоловіка затримали за підозрою у вимаганні хабаря співробітники військової прокуратури.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися