Вбивство поліцейської в Києві: затримано підозрювану (фото)

Працівники столичної поліції затримали можливого підозрюваного у вбивстві жінки-поліцейського. Нагадаємо, закривавлене тіло правоохоронця  було виявлено в ніч на 7 березня, біля одного з житлових будинок на проспекті Бажана .

Як написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook Глава столичного Главку Національної поліції Андрій Крищенко, підозрюваною виявилася жінка.

"Завдяки злагодженій роботі слідчих і оперативників центрального апарату Нацполіціі і поліції Києва вдалося встановити підозрювану у вбивстві поліцейської. Її затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відомо, що жінки дружили. Слідчі відпрацьовують всі версії скоєного", - йдеться в повідомленні правоохоронця.

Тим часом стало відомо, що вбита працювала в Департаменті кіберполіції. Жінку звали Святослава Петрова, вона пропрацювала правоохоронцем майже 15 років. Її колеги вже висловили співчуття родині загиблої.


Зазначається, що 37-річна майор поліції Петрова працювала старшим інспектором Департаменту кіберполіції.

"Вона назавжди запам'ятається справжнім професіоналом, усміхненою, відповідальної і доброзичливою. Керівництво та особовий склад Департаменту кіберполіції висловлює щирі співчуття родині загиблої і сумує разом з ними", - сказано в повідомленні.

Читайте также