У Києві затримали серійного квартирного злодія (ФОТО)

Чоловіка, який обікрав кілька квартир киян, перевіряють на причетність до інших крадіжок

У Києві чоловік викрадав із квартир жителів столиці цінні речі, гроші та техніку. Про це розповіли у пресслужбі столичної поліції, передають "Коментарі".

Правоохоронці викрили киянина у квартирній крадіжці на вулиці Кільцева дорога. Чоловіка затримали в Святошинському районі з викраденими речами відразу крадіжки. Повідомляється, що у квартиру він потрапив шляхом підбору ключа.

За словами начальника Святошинського управління поліції Києва Сергія Чернишова, з квартири чоловік вкрав гроші і золоті прикраси.

Поліцейські вилучили речові докази, а злодія - затримали. Затриманий виявився киянином 1985 року народження. Чоловіка раніше судили за квартирну крадіжку, додав правоохоронець.

"За місцем проживання затриманого ми провели невідкладний обшук, в ході якого виявили та вилучили гроші, мобільні телефони, золоті вироби, смарт-годинник, а також відмички для відкриття замків. Як ми з'ясували, зазначені речі, ймовірно, чоловік привласнив після скоєння аналогічних злочинів", - зазначив Чернишов.

Чоловікові вже оголосили підозру за фактом крадіжки. Наразі затриманий перебуває під арештом. Йому загрожує до шести років в'язниці.

Слідство також вважає, що киянин може бути причетний до аналогічної крадіжки з квартири на проспекті Перемоги, звідки вкрали ноутбук. Його також перевіряють на причетність до інших злочинів, скоєних на території Святошинського району столиці, додали в поліції Києва.

Нагадаємо, в Києві під стінами Верховної Ради відбулися сутички між військовими пенсіонерами та працівниками МВС України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Києві в поліцію подзвонив чоловік і повідомив про те, що готується вибух біля будівлі Верховної Ради.

Після повідомлення про вибухівку в будівлю державної установи направили наряди поліції і слідчо-оперативну групу. Столичні спецназівці за кілька хвилин затримали псевдомінера. Ним виявився 30-річний уродженець Волинської області.

Читайте також, який запобіжний захід обрали в Києво-Святошинському суді столиці підозрюваному в жорстокому вбивстві чоловіка і підпалі багатоквартирного будинку в Білогородці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися