У Києві знову стріляли: в поліції розповіли подробиці (ВІДЕО)

У Солом‘янському районі сталася стрілянина

У Києві встановлюють обставини, за яких чоловік отримав вогнепальне поранення ноги. Про це повідомили у столичній поліції, передають "Коментарі".

Правоохоронцям повідомили, що у Солом‘янському районі Києва на вулиці Уманській стріляли. За попередніми даними, нібито на вулиці між двома чоловіками виник конфлікт, під час якого один вистрілів у ногу іншого, а потім нібито заштовхав у під’їзд та деякий час там тримав. Проте під час перевірки інформація не підтвердилась.

За даними свідка, чоловік, який тримав в руках автоматичну зброю, вистрелив та після пострілу впав. Це помітив інший чоловік, який підійшов до нього, аби допомогти та поволік його у під’їзд. Потерпілому до приїзду лікарів допомогу надали правоохоронці.  

У столичному пабліку "Київ оперативний" з’явилося відео з місця події. Очевидці зазначають, що озброєний чоловік вистрелив собі в ногу. Пораненого забрала карета швидкої.

Нагадаємо, у Голосіївському районі Києва затримали чоловіка, який влаштував стрілянину та підпалив квартиру у багатоповерхівці. Надзвичайна подія сталася на проспекті Голосіївський, 58. Внаслідок стрілянини було поранено правоохоронця та двох цивільних осіб. У столиці проводили спецоперацію "Грім". На місці події знаходилися кілька нарядів поліції, а також керівництво Національної поліції, столичної поліції та спецпризначенці. Потерпілих внаслідок стрілянини госпіталізували.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Солом‘янському районі Києва за участю вантажівки MAN та легкового автомобіля Skoda сталася ДТП з постраждалими. Автівки зіткнулися на вулиці Солом‘янській. Внаслідок ДТП в легковому автомобілі був затиснутий водій. Його визволяли рятувальники. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися