У Києві сталася бійка зі стріляниною: що відомо (ВІДЕО)

Надзвичайна подія трапилась біля однієї зі станцій метро

У Києві біля однієї зі станцій метро сталася бійка зі стріляниною, є постраждалий. Відео з місця події з’явилося у столичному пабліку "Київ оперативний", передають "Коментарі".

За словами очевидців, бійка сталася ввечері 24 липня поблизу із станцією метро "Палац спорту". Люди чули шість пострілів, після яких чоловік впав і не вставав. Постраждалому викликали швидку медичну допомогу. Чоловіка терміново госпіталізували. Його стан невідомий.

Офіційної інформації щодо стрілянини та бійки у Києві поки що немає. На місці події працювали правоохоронці.

Нагадаємо, у Солом‘янському районі Києва на вулиці Уманській стріляли. Нібито на вулиці між двома чоловіками виник конфлікт, під час якого один вистрілів у ногу іншого, а потім нібито заштовхав у під’їзд та деякий час там тримав. Проте під час перевірки інформація не підтвердилась.

За даними свідка, чоловік, який тримав у руках автоматичну зброю, вистрелив, а після пострілу впав. Це помітив інший чоловік, який підійшов до нього, аби допомогти та поволік його у під’їзд. Потерпілому до приїзду лікарів допомогу надали правоохоронці. Очевидці стверджують, що озброєний чоловік вистрелив собі в ногу. Пораненого забрала карета швидкої.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Голосіївському районі Києва затримали чоловіка, який влаштував стрілянину та підпалив квартиру у багатоповерхівці. Надзвичайна подія сталася на проспекті Голосіївський, 58. Внаслідок стрілянини було поранено правоохоронця та двох цивільних осіб. У столиці проводили спецоперацію "Грім".

На місці події знаходилися кілька нарядів поліції, а також керівництво Національної поліції, столичної поліції та спецпризначенці. Потерпілих внаслідок стрілянини госпіталізували.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися