У Києві рецидивіст пограбував ломбард (ВІДЕО)

Розбійний напад стався у Дніпровському районі столиці

У Києві приїжджий раніше судимий чоловік пограбував ломбард та сховався у хостелі. Про розбійний напад на заклад розповіли у столичній поліції, передають "Коментарі".

У Дніпровському районі Києва стався розбійний напад на ломбард. Заклад розташований на проспекті Миру. На місце події направили слідчо-оперативну групу та наряд патрульної поліції. Працівник ломбарду розповів правоохоронцям про пограбування. За його словами, до приміщення зайшов чоловік та попросив показати йому мобільний телефон. Після цього він попрямував до виходу з ломбарду, а на вимогу продавця повернути телефон почав погрожувати пістолетом та втік.

Поліцейські встановили особу грабіжника. За декілька годин після пограбування ломбарду нападника знайшли в одному із хостелів Києва. Чоловіка затримали. Грабіжник виявився раніше судимим за майнові злочини 31-річним уродженцем Сумської області. За фактом пограбування ломбарду відкрито кримінальне провадження. За розбій рецидивісту загрожує до семи років тюрми.

 

Раніше у Києві затримали жінку за збройний розбійний напад на відділення банку в Оболонському районі столиці. Надзвичайна подія сталася у відділенні банку на вулиці Автозаводській. Жінка зайшла до приміщення, кинула підпалену пляшку з рідиною та погрожуючи пістолетом вимагала гроші. Банківські працівники віддали їй готівку, проте змогли викликати поліцію. У столиці ввели спеціальну поліцейську операцію. До банку правоохоронці прибули за кілька хвилин. На виході з будівлі фінансової установи нападницю затримали. Внаслідок збройного нападу ніхто не постраждав. 

Нагадаємо, на Київщині судитимуть учасників розбійної банди, які викрали рідкісний блакитний діамант вартістю понад 300 тисяч доларів. Для вчинення розбійних нападів на території Київської області змовилися п’ятеро чоловіків. На початку січня вони викрали на території Обухівського району рідкісний блакитний діамант. Чотирьох учасників угруповання спільно з правоохоронцями зі Львова затримали у квітні працівники карного розшуку та слідчі поліції Київщини. Ще одного чоловіка оголосили в розшук.

Окрім того, в Києві встановили групу аферистів, яка заволоділа житлом померлого киянина, а від його муміфікованого трупа намагалася таємно позбутися. До складу групи входили 45-річний адвокат, 35-річний киянин, а також так звані "чорні нотаріуси" і впливові кримінальні особистості. Вони намагалися привласнити однокімнатну квартиру в Шевченківському районі Києва, яка належала одинокому 89-річному чоловікові.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися