Мешканцям Борисполя через конфлікти підпалили автівки (ФОТО)

Подробиці розповіли у поліції Київщини

У Борисполі група чоловіків на замовлення підпалили автівки двом місцевим мешканцем. Про обидві надзвичайні події розповіли у поліції Київської області, передають "Коментарі".

Очільник поліції Київської області Андрій Нєбитов повідомив, що один з підпалів у Борисполі скоїв 36-річний мешканець Кіровоградщини. Він спалив легковик одного з бориспільських нотаріусів за допомогою горючої суміші. За даними правоохоронців, потерпілий займався переоформленням земельних ділянок. Між нотаріусом і клієнтом стався конфлікт, чоловік вирішив помститися, підпаливши авто. До своєї помсти він залучив знайомого з Кіровоградської області.

"Ще один замовний підпал автомобіля здійснили троє осіб віком від 34 до 43 років. До лиходіїв звернулась панянка з Борисполя, яка через давні образи вирішила помститися товаришу. В результаті в авто Kia Rio кинули пляшку з легкозаймистою сумішшю", — розповів керівник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

Цей замовний підпал здійснили 34-річний та 43-річний мешканці Кіровоградщини та 41-річний киянин, уточнили в поліції. Особи усіх паліїв встановили. Чоловіків затримали, а за місцями їхнього проживання на Кіровоградщині та у Києві провели обшуки. За фактами умисного пошкодження майна паліям повідомили паліям про підозри. 

Нагадаємо, у Києві двоє поліцейських імітували затримання чоловіка заради грошей. Схему викрадення та вимагання грошей влаштував раніше судимий чоловік. Він дізнався, що його знайомий перебуває у розшуку за шахрайство, а потім домовився із двома працівниками поліції. Під час зустрічі розшукуваного чоловіка затримали, змусили сісти до автомобіля одного з поліцейських і вимагали від нього 10 тисяч доларів. За ці гроші обіцяли не повідомляти про його місцеперебування в орган досудового розслідування.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у поліції Києва розкрили подробиці жорстокого вбивства жінки на вулиці Оноре де Бальзака на Троєщині, яку викинув з вікна сьомого поверху чоловік. Потерпіла впала і загинула. Відомо, що зловмисник проживав з жінкою в орендованій квартирі.

Читайте також, що у Києві чоловік вбив сусіда через мобільний телефон.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися